Campanya solidària de recollida de fons per a enviar xeringues per a Cuba

Necessitem xeringues per CUBA

El Comitè de Solidaritat Òscar Romero participa en la campanya internacional "els bloquejos maten, la teva solidaritat dóna vida". L’objectiu és aconseguir les xeringues necessàries per inocular la vacuna contra la covid-19 a tota la població de l'illa. 
Vivim en un món globalitzat, on les diferents variants de la malaltia es dispersen amb gran facilitat i hem d’entendre que fins que tota població mundial no sigui immunitzada no podrem donar per tancada la pandèmia del SARS-CoV-2.


La Republicà de Cuba, amb un sistema públic de salut i una indústria farmacèutica nacional, ha aconseguit crear una vacuna eficaç contra la covid-19, la Soberana-02. No obstant, com a país en vies de desenvolupament i víctima d’un bloqueig econòmic des de fa més de 60 anys ha patit la crisi provocada per la covid-19 encara més agreujada, provocant que la manca de recursos faci inviable la compra a escala internacional de les xeringues necessàries per inocular la vacuna.
Des del COR convidem a tota la ciutadania a col·laborar, sigui aportant econòmicament o realitzant difusió de la campanya per les xarxes socials.
Portem 7 milions de xeringues, però encara ens queden unes quantes, es necessiten 10 milions. Qualsevol donació, la mínima que sigui, la pots enviar a aquest compte de donacions del COR: ES68 1550 0001 2000 0903 0628
Si vols seguir la campanya en primera persona, segueix-nos a les nostres xarxes.


Web: https://corbarcelona.cat/ 
Twitter: https://twitter.com/CORSolidariBCN 
Instagram: https://www.instagram.com/cor_bcn/ 
Facebook: https://www.facebook.com/ComiteOscarRomeroBarcelona

Campanya solidària de recollida de fons per a enviar xeringues per a Cuba

Noticias Relacionadas