Concert Solidari de l´ensamble LiberArte

El Comitè de Solidaritat Òscar Romero et convida al CONCERT SOLIDARI del grup musical salvadorenc Emsamble LiberARTE que actuarà a l'Hospital de Campanya Santa Anna el pròxim 5 de maig a les 13h.

El concert, que serà en el claustre central de la parròquia, s'emmarca dins de la gira "VAMOS CAMINANDO" que també passarà per Castelldefels, Mataró, Rubí, El Prat del Llobregat, Lleida, Igualada i altres ciutats.

Aquesta gira, iniciativa de l'Associació Teatre Nous Temps (TNT) d'El Salvador, el Comitè Oscar Romero i l'ONG Huacal de solidaritat amb El Salvador, té com a propòsit donar a conèixer l'impacte transformador que té la música per a la construcció de projectes de vida dignes, sobretot amb joves que han tingut conflictes amb la llei penal juvenil salvadorenca.

Els gestors culturals de Chalatenango, província d'El Salvador, van informar que busquen compartir experiències i per això també es donarà a conèixer el llibre "Las guapas", en el qual quatre noies de l'orquestra de corda reflexionen sobre la seva història: com han superat les barreres imposades per la vida i com a través de l'art i la música se'ls han obert portes.

La gira "Vamos caminando" anava a arribar al novembre de l'any passat, però a causa de la pandèmia de la COVID-19 va ser reprogramada per a maig d'aquest 2021 a l'església del centre de Barcelona. A la fi la tenim aquí per a gaudir-la. Us veiem allí!

Campanya solidària de recollida de fons per a enviar xeringues per a Cuba

Noticias Relacionadas